Tjänster

VACKRA HÄNDER NAGLAR & HÅR

 

NAGLAR

Hos Boohémia kan du göra nagelförlängning, nagelförstärkning, gelélack, manikyr, handmassage, dekorationer i form av glitter, stenar, nagelpiercing, nagelsmycken, folie, mirrorpowder mm.

Jag har valt att endast jobba med UV-gelé vid nagelförlängning med anledning av att det är ett mjukare material och skonsammmare för naglarna samt ger endast en svag doft vid applicering i motsvarighet till acryl som doftar väldigt starkt.

 

HÅRFÖRLÄNGNING / HÅRFÖRTJOCKNING / VOLYM

Du kan förlänga ditt hår genom att sätta i slingor av äkta hår i en färg vi har bestämt innan genom konsultation på plats i studion eller via telefon/mail om du redan vet vilken färg du vill ha. Vi kan även sätta i olika färger för att få en levande look eller slingeffekt. Inklippning samt styling ingår alltid.

 

HÅRET

Jag jobbar alltid med äkta kvalitétshår som är de bästa på marknaden.

Håren jag använder är 100% äkta Indiskt Remyhår som håller mycket hög kvalité samtidigt som det är väldigt prisvärt.

 

De märken jag använder är SO.CAP original, Glorious Rinex Loophair från Gocciani, samt LovelyHair.

 

REMY betyder att strånas fjällskikt ligger i samma riktning, det trasslar sig därför inte och stråna är fina, tunna och passar därför de allra flesta hår. De har dessutom inte behandlats med starka kemikalier eller doppats i fabriksilicon vilket gör att de behåller sin fina kvalité under lång tid. Du kan sedan tvätta, färga och styla håret som ditt eget.

 

KERATIN, TEJP, MICRORINGAR ELLER RINEX LOOP

Teknikerna jag använder är keratinvaxmetode, tejpmetoden, microringsmetoden samt Rinex Loop metoden.

Fästen av keratinvax smälter man fast i håret med värmetång. Vaxet är mycket skonsamt mot håret och sitter i flera månader. Jag rekomenderar dock att slingorna sätts om/byts ut var tredje månad för minsta slitage av ditt egna hår.

Keratinfästen passar dig som vill ha din förlängning under en längre tid, men passar även dig som endast vill ha lite tjockare hår/mer volym, men ingen förlängning.

 

Tejp är som det låter. Löshåret sitter fast på en liten remsa med tejp som man faster mot varandra med det egna håret emellan. Fördelen med denna metod är att de enkelt kan sättas om och återanvändas om och om igen.

Löshår med tep håller ca 6-8 veckor innan de bör sättas om.

 

Microringar är små aluminiumringar som man klämmer fast hårslingan med. Den går sedan enkelt att ta bort igen genom att man återigen klämmer upp microringen och hårslingan kan plockas bort eller sättas om.

Nackdelen är att det kan glida av lättare och passar därför inte raka glatta hår.

Vill du endast ha en förlängning under en kortare period passar denna metod perfekt.

 

Rinex Loop med Glorious, är microringar med en skyddande keratinhinna som är mer skonsamt för kundens egna hår än andra miroringar samtidigt som man inte heller använder varken värme eller kemikalier vid applicering eller borttagning.

Rinex Loop har även en liten ögla/loop på slingan som gör att det går snabbare att sätta en förlängning med denna metod samt ett speciellt verktyg som gör att man kan flytta upp slingorna igen vid behov.

 

TA MED EGET HÅR

Du kan även ta med eget hår så betalar du endast för isättningen.

Jag sätter i det hår du tar med dig. Inklippning och styling ingår alltid.

 

HEMBESÖK

Har du inte möjlighet, lust eller ork att ta dig till hit till Boohèmia så erbjuder jag hembesök.

Pris beror på avstånd, kontakta mig för prisuppgift.

 

PRESENTKORT

Vill du ge bort en behandling i present eller julklapp kan du köpa ett presentkort på valfri summa. Kontakta mig för beställning eller för upphämtning i studion.

 

GARANTI

Jag erbjuder en veckas garanti på alla nagelbehandlingar där material applicerats samt en månads garanti på hårsättning av hår från Boohémia.

 

Kontakt

+46 (0) 733 88 66 44

Info@boohemia.se

 

Besöksadress:

Dalkarlsvägen 1B

Saltsjö-boo, Nacka