Om

OM MIG

 

Jag heter Maria och driver Boohémia i Nacka. Jag har länge haft

ett stort intresse för nagel och hårförlängning och har under de senaste 10 åren sysslat med båda varianterna på hobbynivå.

 

För några år sedan bestämde jag mig för att utbilda mig till nagelteknolog

samt hårextensionstylist och sedan startade jag Boohémia.

 

Jag har lång erfarenhet av olika nagelmärken, hårextensionskvaliteter och tekniker efter att själv ha prövat det mesta på marknaden och håller därför endast bästa kvalitet på produkterna jag använder på mina kunder.

 

OM STUDION

 

Boohémia är en liten salong som ligger i Nacka, Saltsjö-Boo i ett separat litet hus på villatomten. Min tanke med Boohémia är att den ska erbjuda dig en skön stund av avkoppling samtidigt som du får din behandling.

Välmående naglar och hår kommer innifrån men man kan hjälpa naturen på traven. Nagel och hårförlängning utförd på rätt sätt med kvalitet i form av de bästa produkterna och en behandling med omsorg är viktigt för mig.

 

SHOP

 

Boohémia har även en liten shop där jag säljer produkter som exempelvis hårprodukter för din hårförlängning, hårborstar, Nailfood, nagelolja mm.

 

Tidsbokning kan göras genom att klicka på bokaknappen längst ner på sidan, kika in på bokadirekt eller ring, sms:a eller maila.

 

Hoppas vi ses!

Kontakt

+46 (0) 733 88 66 44

Info@boohemia.se

 

Besöksadress:

Dalkarlsvägen 1B

Saltsjö-boo, Nacka